MATERIAAL AANSCHAFFEN EN TESTEN BIJ WINGFOIL IJSSELDELTA

Het juiste wingfoil materiaal aanschaffen kan je wingfoil plezier enorm vergroten! Minder ploeter sessies en snellere progressie maken wingfoilen veel leuker en zorgen ervoor dat je nooit meer gaat stoppen met deze gave sport😊. Wij geven je advies over de aanschaf van nieuw materiaal, waarbij we onze kennis van de locale surf locaties ook mee nemen.

Gear testen is daarnaast volgens ons essentieel. Daarom doen wij dat voor je en bieden we je de optie om bij ons gear te testen.

Voor het aanschaffen van nieuw materiaal werken we samen met Wingsurfer.nl. Kristian Sauer van wingsurfer.nl test voor zijn webshop wekelijks nieuwe producten. Hij weet precies wat op dit moment de beste producten in de markt zijn. Dit zijn niet persé de grote merken, maar vooral de merken met het (in onze ogen) beste aanbod en de leukste nieuwe ontwikkelingen. Stuur een appje voor de mogelijkheden!

Neem contact op voor advies!
eFoil les wingfoilen

WAAROM AANSCHAFFEN EN TESTEN BIJ ONS?

 • Wij doen vooronderzoek naar de beste producten samen met wingsurfer.nl
 • Je kan bij ons terecht voor de aanschaf van nieuw materiaal, we zijn officieel dealer van Axis foils
 • We geven je persoonlijk advies gebass eerd op kennis van lokale surfspots
 • We hebben de producten zelf getest (en weten waar we het over hebben)
 • We zijn gespecialiseerd in Wingfoilen en zijn zelf (uiteraard) wingfoilers
 • We bieden niet standaard alleen de grote merken aan
Stuur een appje voor vragen over (nieuw) materiaal
 • Try before you buy

  Het aanschaffen van nieuw materiaal kunnen we voor je regelen. Voor het testen van het product betaal je huur en borg. Na het testen kan je besluiten het product nieuw via ons te kopen. Je krijgt dan het huurbedrag wat je hebt betaald om te testen volledig terug. Het het precies werkt? Bekijk onderaan de pagina het Try before you buy Stappenplan!

 • Testen met Foildrive

  Het is ook mogelijk om de grote Axis foils te testen met Foildrive, een soort eFoil die je monteert op een normaal wingfoil board. Stuur een appje voor de mogelijkheden naar 0681424973.

Try before you buy stappenplan

Stap 1: Reserveer je testmateriaal

Je klikt op 1 van de producten die je wil testen, je betaald een huur bedrag, dat je later weer terug krijgt mocht je het product besluiten te kopen. Alleen testen en niet kopen is natuurlijk ook prima en leuk natuurlijk.

Stap 2: Haal je test materiaal op

Je kan het test materiaal bij mij thuis of op de les locaties (als we daar zijn) ophalen. Je betaald €350 borg via tikkie, nadat je het materiaal hebt gecheckt en eventueel foto's hebt genomen.

Stap 3: Test het materiaal

Je gaat lekker het water op en test het materiaal.

Stap 4: Lever het materiaal in

Je kan het materiaal inleveren bij mij thuis of op de leslocaties als we daar zijn. We checken of het materiaal in goede staat terug wordt geleverd. Als dit het geval is, krijg je de €350 borg terug.

Een klein krasje is geen probleem. Heeft de foil een diepe kras of beschadiging dan:

 • Krijg je de optie om de foil over te kopen
 • Of je bent je borg kwijt plus of minus eventuele reparatiekosten

Stap 5: Koop je favoriete materiaal (optioneel)

Ben je enthousiast en wil je een nieuwe variant van het geteste product kopen? Ook dat kan via ons. Je krijgt het bedrag dat je aan huur betaald hebt terug in de vorm van korting op het product.